Badeværelser

Skal du have lavet nyt badeværelse? Hos Top Nordic Byg er der ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille, når det kommer til nybygning eller renovering af badeværelse. Vi går til hver opgave med entusiasme og gå-på-mod, og vi sørger for at inddrage dig i alle dele af processen, hvor det giver mening. På den måde kan ændringer justeres løbende undervejs, og du vil blive orienteret om eventuelle uventede begivenheder, der måtte dukke op.

Hvad skal der til for dit badeværelse er din drøm.

Nogle badeværelser kræver en større renovering, andre kræver måske bare nye fliser for at give det et helt nyt look og en ny stemning. Vi kan lave alle badeværelsesopgaver i form af udskiftning af fliser, renovation, udskiftning af badekar og bruseniche m.m. Selv en lille ændring kan gøre en stor forskel, så badeværelset bliver et helt andet og får et helt nyt udtryk. Vi vægter fagligheden højt og vi har fokus på et solidt og veludført stykke arbejde, som du som kunde kan have glæde af i mange år i fremtiden.

Bronze Silver Gold

 Badeværelset – et af de meste benyttede rum i boligen, Det er derfor vigtigt, at man føler sig godt tilpas i sit badeværelse. Det derfor også vigtigt at man for taget de rigtige beslutninger, inden man går i gang, sagt ligeud, så skal alle tanker tænkes og lægges i blød. fx, hvilken Flise og hvordan skal den side? Skal vasken have opbevaring under, er der en væg der skal flyttes, og meget mere. Derfor har vi netop lavet de her pakker, som siger lidt mere om pris og kvalitet og om hvad du kan forvente.

Kontakt os

Kontakt os gerne allerede i dag på tlf. 50125759 eller på mail kontakt@topnordicbyg.dk, og hør mere om priser og muligheder.