Facaderenovering nær Roskilde, Greve og i Valby

Har din bygning brug for en kærlig hånd? Facaderenovering er en samlet betegnelse, der dækker over arbejdet med at renovere en eksisterende facade, inklusiv re-etablering, rensning, genopbygning samt reparation. Det har dermed at gøre med en bygnings ydre. Hos Top Nordic Byg udfører vi facaderenovering nær Roskilde, Greve, i Valby og omegn med fokus på et grundigt og solidt arbejde, så din bygningsfacade er rustet mod vind og vejr og dermed kan holde i mange år fremover. Vi kan lave alle opgaver vedrørende facaderenovering: Fra pudsning og rensning til flisning, isolering, fugning samt udbedring og reparation af skader.

Få lavet facaderenovering

Facaderenovering anvendes ved bygninger, som har taget skade af vind, vejr og tidens tand, samt andre skader, der ødelægger facaden. I Danmark bliver mange facader repareret, idet der i en lang årrække blev anvendt diffusionstæt maling som bl.a. plastmaling til reparationen. Ulempen ved disse typer maling er, at de ikke lader bygningen “ånde”, og derfor har det på et stort antal bygninger været nødvendigt at renovere facaden grundet tidligere tiders misvedligeholdte og uhensigtsmæssige materialevalg.

Facaderenovering er en holdbar løsning

Facaderenovering bruges også ved almindelig vedligeholdelse som konsekvens af tidens slitage, skader, graffiti, og smuds fra trafik og forurening. En facade, der er grundigt renoveret, vil ca. kunne holde i 15-20 år, førend en ny reparation vil være nødvendig. Det er dermed en nødvendig investering og en fremtidssikring af din bolig.

Kontakt os

Skal vi stå for din facaderenovering? Så tag endelig kontakt til os på tlf. 50125759 eller på mail kontakt@topnordicbyg.dk.