Mindre murerarbejde – Fugning, flisearbejde m.m.

Har du brug for at få lavet et stykke mindre murerarbejde? Foruden større byggeprojekter tager vi også imod mindre mureropgaver. Vi kan klare alle typer opgaver, og vi håndterer dem med lige stort engagement og gå-på-mod, så vi kan levere et tilfredsstillende resultat til dig som kunde. Er du i tvivl om dit næste byggeprojekt, så tøv ikke med at tage kontakt til os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne med sparring, input og nye perspektiver, som du måske slet ikke havde overvejet eller troet var mulige. Vi kan hjælpe med udbedring og reparation af skader, opmuring, isolering og lægning af fliser.

De små detaljer der gør hele forskellen

Ønsker du en forandring, men har du hverken tid, lyst eller overskud til at påbegynde den helt store renovering af eksempelvis badeværelset, så kan selv en mindre renovering, udbedring eller udskiftning af f.eks. fliser gøre en stor forskel for rummet. Ofte er det de små detaljer, der gør hele forskellen, og som frisker et rum op, så det kan se ud som om, det er totalrenoveret og nyistandsat.

At starte med at få lavet mindre murerarbejde kan være en god løsning, hvis du ikke har behov for den helt store renovering, eller hvis du ikke har lyst til at gå i gang med en omfattende renovering på én gang. Her kan løsningen være at gøre det i etaper, og få lavet lidt ad gangen.

Flisearbejde

Ønsker du en lille, men alligevel synlig ændring af f.eks. dit badeværelse? Så udfører vi også alle former for flisearbejde i Roskilde og omegn. Flisearbejde består typisk af anlægning af nye fliser og klinker på badeværelser og toiletter, men kan også laves andre steder i boligen, som f.eks. spise- og dagligstuer, udestuer, køkkener, entréer m.m. Mulighederne i forhold til materialevalg er mange. Vi vejleder og rådgiver dig gerne til den rigtige løsning for dig.

Omfugning

Forlæng dit hus’ levetid med omfugning. Ved omfugning er det ofte husfacaden, der renoveres, og omfugning (udskiftning af fuger) er hertil den mest benyttede metode. Derudover har omfugning den fordel, at det kan forlænge et hus’ levetid. Det kan være en nødvendighed, hvis fugerne er ødelagte og beskadigede, idet der kan opstå frostsprængning i fugerne, så fugt og vand kan trænge ind.

Kontakt os

Kontakt os på tlf. 50125759, eller send en mail på kontakt@topnordicbyg.dk, og lad os drøfte mulighederne.