Skalmuring

Har din bygning brug for skalmuring? Hos Top Nordic Byg tilbyder vi nu også skalmuring af den ydre del af bygninger. Ved at vælge skalmuring med mursten til din bygning får du en slidstærk og holdbar facade, der kan modstå det omskiftelige danske vejr. Derudover kræver en skalmur ikke særlig meget vedligeholdelse. På sigt er det dermed en god investering, som du kan have glæde af langt ude i fremtiden. Er du i tvivl, om skalmuring er den rette løsning for din bolig, så tag gerne kontakt til os. Vi rådgiver og vejleder gerne omkring dette.

Hvad er skalmuring?

Ved skalmuring laves der en fornyelse af den ydre skal på en mur. Dette gøres som regel ved at lægge et nyt lag med tyndere sten uden på de sten, der er der i forvejen. Skalmuring bruges ofte til bindingsværkshuse samt til at reparere skader på mere bløde og porøse stenarter. Denne metode anvendes også ved renovering af sammenbrudte facader.

Vigtige overvejelser man bør gøre sig

I forbindelse med skalmuring, som ved andre projekter, kan det være en god idé at gøre sig overvejelser om, hvilke slags sten man ønsker. Mursten findes nemlig i flere forskellige farver og overflader. Det er også nyttigt at have gjort sig overvejelser omkring datoen for byggeriets begyndelse, være bevidst om hvor lang tid det ca. vil tage, og hvordan det eventuelt vil påvirke din hverdag, mens det står på. Andre vigtige overvejelser at have i baghovedet er størrelsen på dit budget, hvilken fugetype der skal anvendes, og om der er særlige ønsker og behov, som du måtte have.

Kontakt os

Skal du have lavet skalmuring? Kontakt os på tlf. 50125759 eller send en mail på kontakt@topnordicbyg.dk og hør mere.